CRNI LABUDOVI više nego odlični, od 45 prijavljenih takmičara osvojili 39 medalja

Dana, 16.9.2023 u Visokom odrzan je taekwondo turnir VISOKO OPEN. Organizator ove manifestacije bio je taekwondo klub CRNI LABUDOVI VISOKO, a suorganizator JU za kulturu sport i informisanje! Na ovom turniru ucesce je uzelo 26 klubova za prostora BiH.

Nadamo se kao organizatori da smo ispunili sve zahtjev sto se tiče organizacijskog dijela i da cemo se sresti i sljedeće godine na istom mjestu u isto vrijeme.

Sto se tice rezultata ovog puta nam nisu bili u prvom planu ali ipak smo opet pokazali svoj kvalitet pa tako je na ovom turniru za najboljeg Juniora proglasen:

HAMZA HASIC TKD KLUB CRNI LABUDOVI VISOKO, a za najboljeg takmicara u formama SAID ALIBEGIC TAEKWONDO KLUB CRNI LABUDOVI VISOKO.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim sponzorima turnira a posebno velikim humanisti s kojim smo sklopili ugovor o sponzorstvu kluba gosp: ALIJA DZAFIC koji zivi i radi u Engleskoj.

Veliko hvala svim klubovima koji su se odazvali a posebno mojim kolegama iz Visokog Kajevicu i Osmanbegovicu. NAJVECA zasluga pripada clanovima i njihovim RODITELJIMA bez kojih ovo nebi bilo moguce.

Hvala svim medijima sto prate nas rad, a posebno bih se zahvalio RTV VISOKO.

Podsjećamo i da je u toku upis novih članova:

TKD CRNI LABUDOVI VISOKO

povezani članci

Najnovije