Petak, 20 Septembra, 2024

RUKOMETAŠI BOSNE EKOENERGIJA PROTIV IZVIĐAČA 2 OČEKUJU PRVU OVOSEZONSKU POBJEDU

Nakon remija u Mostaru na otvaranju sezone (protiv Zrinjskog, 28:28), rukometaši Bosne Ekoenergija će na domaćem terenu pokušati ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu i to protiv drugog tima Izviđača iz Ljubuškog, koji je na otvaranju sezone poražen na domaćem terenu od gornjevakufske Sloge, rezultatom 28:29.

Press konferencija uoči utakmice bila je prilika za osvrt na protekli i najavu predstojećeg susreta, a igrači visočkog tima, Emrah Jamaković i Faris Žiga su poručili da će cijeli tim utakmici protiv Izviđača 2 pristupiti maksimalno motivirano i ozbiljno te pružiti dobru partiju koja bi trebala rezultirati sigurnom pobjedom.

Pozvali su navijače da u što većem broju ispune tribine i pruže neophodnu podršku mladom visočkom timu na putu do novih bodova.

Utakmica 2. kola južne grupe Prve lige FBiH između Bosne Ekoenergija i drugog tima Izviđača na rasporedu je u subotu, 30. septembra u KSC-u Mladost od 18 sati.

Snimak ćemo emitovati u vikend programu TV Visoko, a videoprilog sa press konferencije uz izjave Jamakovića i Žige pogledajte večeras (petak, 29. septembar) u emisiji Visoko info.

Slaven Mirković

povezani članci

Najnovije