Subota, 19 Oktobra, 2024

U Visokom održan 6. po redu Tuning show

Proteklog vikenda Visoko je bio domaćin 6. po redu Tuning showa koji je privukao brojne ljubitelje automobila. Manifestacija, koja je održana na platou kulturnog centra Altindag, okupila je veliki broj posjetitelja i entuzijasta automobilskog svijeta. Svi su mogli vidjeti 140 izloženih tuniranih automobila, čiji su vlasnici stigli iz bh. gradova, ali i iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Ovaj događaj okupio je ljubitelje automobila koji su razmjenjivali iskustva i upoznali se s novim trendovima. Organizator događaja izrazio je svoje oduševljenje velikim odzivom posjetitelja.

„Zadovoljni smo posjetom i svim aspektima događaja, uključujući i vremenske uslove. Na skupu je bilo 140 učesnika iz različitih zemalja. Posebno nam je drago što su nas posjetili i Crnogorci, njih deset, ali i učesnici iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, te iz Bosne i Hercegovine,“ kazao je Aziz Husić, predsjednik Tuning kluba “Visoko”.

Program showa obuhvatao je razne kategorije takmičenja, uključujući najbolje vizualno stilizirane automobile i najimpresivnije audio sisteme.

“Nagrade su bile dodijeljene u više kategorija, uključujući styling, dB drag i dB exhaust, naglasio je Husić. Tuning show je protekao bez ikakvih problema, a organizacija je bila besprijekorna, što je doprinijelo uspješnom i ugodnom iskustvu za sve prisutne, koji će se s radošću vraćati u kraljevski grad.

„Zahvaljujemo svim učesnicima koji su došli i podržali nas na prvom skupu u našem gradu, a šestom u nizu. Ova tradicija će se, nadamo se, nastaviti i u budućnosti,“ istakao je Husić.

Ovaj događaj ne samo da je pokazao vrhunski nivo automobilske kreativnosti, već je i ojačao zajednicu ljubitelja automobila, ostavljajući pozitivan utisak i najavljujući buduće uspješne manifestacije.

Ilma Šabanović

povezani članci

Najnovije