Petak, 20 Septembra, 2024

U prodaji karte za urnebesnu komediju LUDA KUĆA u subotu 28. septembra u KC Altindag

Predstava LUDA KUĆA, prema riječima kritike ali gledalaca urnebesna komedija biti će odigrana u subotu, 28.09.2024. godine u amfiteatru Kulturnog centra „Altindag-Visoko“ sa početkom u 19:30.

Karte su već u prodaji po cijeni od 8 KM i mogu se kupiti u Kulturnom centru „Altindag-Visoko“ svaki radni dan od 08:00 do 18:00 i subotom od 08:00 do 16:00.

Ovo je predstava o kojoj ne treba pisati, nego je treba pogledati. Zašto? Zato što oslikava svu tragikomediju našeg društva i države. Kako da penzioner “pregura” do penzije. Kako da demobilisani borac, poslije 20 godina Biroa, nađe zaposlenje.. Na sva ova pitanja ćete naći odgovore u ovoj urnebesnoj komediji, koja scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi, kroz duhovite i lucidne nastupe i komične situacije svojih protagonista, obiluje originalnim bosanskim humorom.

Ako ste tužni, razočarani, ljuti, prazni, bolesni, bez nade… Dođite na terapiju “Lude kuće”, jer “Smijeh je lijek”. Tekst potpisuje Edin Drljević, a režiju Saša Petrović. U predstavi igraju Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mirsad Imamović i Midhat Slatina. Scenografiju potpisuje Irfan Hozo. Za kostime je zadužen teatar komedije “Rajvosa”, za dizajn plakata Nina Hadžić i Admir Halilović, a za tehničku realizaciju zadužen je Slađan Vujić.

Predstava LUDA KUĆA, subotu, 28.09. u amfiteatru Kulturnog centra „Altindag-Visoko“ sa početkom u 19:30. Uživajte u pravom bosanskom humoru.

povezani članci

Najnovije