Subota, 28 Septembra, 2024

Edin Kajević u posjeti Anti Nižiću Ljubušaku, koji je također dobitnik priznanja Taekwondo Hall of Fame

Dana 25.09.2024. godine u Ljubuškom, Gdin Ante Nižić  dobitnik priznanja Taekwondo Hall of Fame, u posjetu je pozvao i primio kolege i prijatelje na proslavu i druženje povodom ulaska u kuću slavnih taekwondoa, a među njima bio je G-din Miro Brežan, grand master 9. dan i Edin Kajević master 5. dan, kao i ostali gosti.
      Obavljen je sastanak oko odlaska  predsjednika taekwondo kolektiva master Edin Kajević i grand mastera Miro Brežan na Samit GTTF  (Global Traditional Taekwondo Federation) u Južnu Koreju dana 05.10.2024. godine, a koji su pozvani od strane Globalne svjetske tradicionalne taekwondo federacije (Global Traditional Taekwondo Federation).
      G- din Nižić goste je dočekao domaćinski  te  je pripremljen ručak i proslava povodom ulaska u kuću slavnih taekwondoa, a posebno je uvodno druženje na vodopadu Kravica gdje su gosti obišli vodopad, popili kafu, lijepo se družili, počastili se, a poslije je domaćin organizovao i večeru u njegovoj porodičnoj kući gdje proslava završena do kasno u noć.
      Dana 05.10.2024. godine, naš master Edin Kajević putuje na Samit GTTF  (Global Traditional Taekwondo Federation)  u Južnu Koreju kao jedini predstavnik BiH, gdje će s g-din  Mirom Brežanom grand masterom predstavnikom iz Republike Hrvatske, prisustvovati najvećem taekwondo Samitu koji organizuje Globalna svjetska tradicionalna taekwondo federacija (Global Traditional Taekwondo Federation).
      Gosti su se zahvalili domaćinu na pozivu za proslavu i gostoprimstvu, a domaćin Nižić se zahvalio na dolasku i zaželio sretan u uspješan put putnicima na Samit GTTF  (Global Traditional Taekwondo Federation).
      Zavaljujemo se g-dinu Nižiću na pozivu i prijemu na proslavu, te mu želimo dobro zdravlje i nastavak sportskih uspjeha.
Vaš Taekwondo kolektiv Bosna – Rudar.
                Vaš Tewondo kolektiv Bosna Rudar

povezani članci

Najnovije